top of page

Plisségardiner

Plisségardiner, även kända som honeycomb persienner, är ett populärt alternativ för hem och kontor. De är gjorda av tyg som är vikta till snygga veck, vilket ger dem ett elegant och modernt utseende.

 

En av de främsta fördelarna med plisségardiner är deras förmåga att ge isolering. Tyget är designat för att fånga in luft i dess veck, vilket hjälper till att hålla värmen inne under vintern och ute under sommaren. Detta kan hjälpa till att minska energikostnaderna och göra ditt hem eller kontor mer bekvämt.

 

En annan fördel med plisségardiner är deras mångsidighet. De finns i ett brett utbud av färger och mönster, så att du enkelt kan hitta en stil som kompletterar din inredning. Plisségardiner kan också göras med en mängd olika tyger, inklusive skira, halvtäta och mörkläggningsalternativ. Detta gör att du kan anpassa mängden ljus och avskildhet du vill ha i ett rum.

När det kommer till rengöring av plisségardiner är de relativt låga underhåll. Du kan damma av dem med en mjuk trasa eller använda en dammsugare med ett borsttillbehör för att ta bort eventuell smuts eller skräp. Om de behöver en djupare rengöring kan du använda ett milt rengöringsmedel och vatten för att försiktigt rengöra tyget.

 

Sammanfattningsvis är plisségardiner ett praktiskt och stilrent alternativ för. De ger isolering, är lätta att använda och finns i en rad färger och tyger. Dessutom är de lätta att rengöra och underhålla.

Plisségardin1.jpg

Här är de tre olika varianterna av plisségardiner vi erbjuder:

Här nedan har vi sammanfattat alla fördelarna med plisségardiner:

  • De kan ge ett modernt och stilrent utseende till vilket rum som helst.

  • När de är uppfällda tar de upp mindre plats än traditionella persienner, vilket gör dem lämpliga för mindre rum eller fönster.

  • De ger privatliv och kan blockera ut solljus när de är stängda, vilket gör dem lämpliga för sovrum eller andra rum där du vill kontrollera mängden ljus som kommer in.

  • De är enkla att rengöra och underhålla.

  • De finns i en mängd olika färger, mönster och storlekar för att passa alla inredningsstilar.

  • De är relativt billiga jämfört med andra typer av solskydd.

  • De kan enkelt justeras för att kontrollera mängden ljus och privatliv som önskas.

  • De är gjorda av hållbara material som kan tåla dagligt slitage.

  • De kan anpassas för att passa alla fönsterstorlekar och -former.

Är du intresserad? Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller så kan du boka in en tid så kommer vi gärna ut och visar tygprover.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page